سئو چیست؟
SEO که مخفف Search Engine Optimization است به مجموعه اقدامات برای بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو گفته می شود و هدف بهبود موقعیت و رتبه یک وبسایت در نتایج جستجوی موتورهای جستجوی اینترنتی (مانند گوگل) ااست هدف اصلی سئو، افزایش دیده شدن وبسایت در صفحات نتایج جستجو است و در نتیجه جلب ترافیک آمادهبازدیدکنندگان متناسب با موضوعات و خدمات مربوط به وبسایت است و افزایش فروش است
سئو به دو دسته اصلی تقسیم میشود: سئو داخلی (On-Page SEO) و سئو خارجی (Off-Page SEO).
سئو داخلی شامل بهینهسازی عوامل داخلی وبسایت است که مستقیماً روی رتبه وبسایت در نتایج جستجو تأثیر میگذارد. این شامل بهینهسازی کلمات کلیدی، ساختار صفحات، عنوان صفحه، توضیحات متا، استفاده از برچسبهای HTML، سرعت بارگذاری صفحه، بهبود ساختار URL و دیگر عوامل داخلی میشود.
سئو خارجی به بهبود رتبه وبسایت در نتایج جستجوی موتورهای جستجوی اینترنتی از طریق ایجاد ارتباطات و لینکهای ورودی (بکلینک) از سایتهای دیگر میپردازد. این شامل استراتژیهای مربوط به ساخت لینک، اشتراکگذاری محتوا در رسانههای اجتماعی، تبلیغات آنلاین، نشر مقالات و ایجاد روابط عمومی است.
آیا وردپرس سئو فرندلی است؟
بسیاری هنگام انتخاب وردپرس به دنبال این هستند که آیا سئو فرندلی است یا خیر؟ بله، سیستم مدیریت محتوای وردپرس (WordPress) در حالت پیشفرض بسیار سئو فرندلی است. یکی از مزایای وردپرس این است که ساختار آن از نظر تکنیکهای سئو بهینه شده است و به شما اجازه میدهد که به سادگی روی موارد سئو داخلی تمرکز کنید.
وردپرس برای سئو داخلی از ویژگیهایی مانند ساختار URL دوستانه (Friendly URLs)، قابلیت انتخاب عنوان صفحه و توضیحات متا برای هر صفحه، استفاده از برچسبهای H1 تا H6 به درستی و بهینه، قابلیت افزودن تصاویر با توضیحات جلوگیری از تکرار محتوا و دیگر موارد استفاده میکند.
به علاوه، وردپرس از افزونههای مختلفی برای بهینهسازی سئو استفاده میکند. مثالهایی از افزونههای سئو محبوب در وردپرس عبارتند از Yoast SEO و All in One SEO Pack که به شما امکان میدهند تا بهبودهای بیشتری را در سئو وبسایت خود انجام دهید.
با این حال، باید توجه داشت که سئو وبسایت یک فرایند پیچیده است و تنها استفاده از وردپرس و افزونههای سئو به تنهایی کافی نیست. برای داشتن یک استراتژی سئو کامل و موثر، شما باید به جوانب دیگر سئو مانند سئو خارجی، تحقیق در مورد کلمات کلیدی، بهینهسازی محتوا و تجربه کاربری نیز توجه کنید.
چک لیست سئو سایت وردپرس
به طور کلی 200 فاکتور برای سئو سایت وجود دارد و در این دنیای پر رقابت باسید تلاش کنید بهترین باشید برای سئو سایت حتما باید 3 بحث تکنیکال، و فنی و سئو داخلی و سئو خارجی سایت را بررسی کنید.
برخی از موارد را یک بار کافیست چک کنید مثلا نقشه ساست اما برخی اقدامات مانند تولید محتوای با کیفیت باید دائمی باشد خب ک
در زیر یک چک لیست ساده برای سئو سایت وردپرس آمده است. این چک لیست شامل عناصر کلیدی سئو داخلی است که میتوانید روی آنها کار کنید:
1. استفاده از یک افزونه سئو: نصب و فعالسازی یک افزونه سئو معتبر مانند Yoast SEO یا All in One SEO Pack یا
افزونه رنک مث را نصب کنید
2. بررسی ساختار URL: اطمینان حاصل کنید که ساختار URL های سایتتان دوستانه بوده و شامل کلمات کلیدی مرتبط با صفحه باشند.
3. استفاده از تگهای H1 تا H6: مطمئن شوید که از تگهای H1 تا H6 به درستی و بهینه استفاده میکنید و عناوین صفحات را به درستی نشان میدهید.
4. توضیحات متا: بررسی کنید که توضیحات متا (Meta Descriptions) برای هر صفحه تنظیم شدهاند و توصیفی مفید و جذاب درباره محتوای صفحه را ارائه میدهند.
5. کلمات کلیدی: انتخاب کلمات کلیدی مناسب برای هر صفحه و استفاده از آنها در عنوان صفحه، توضیحات متا، محتوا و برچسبهای هدر.
6. بهینهسازی تصاویر: اضافه کردن متن جایگزین (ALT Text) به تصاویر و استفاده از نام فایلهای تصاویر که شامل کلمات کلیدی مرتبط باشند.
7. سرعت بارگذاری صفحه: بررسی کنید که صفحات سایتتان به سرعت بارگذاری میشوند. استفاده از ابزارهای مانند Google PageSpeed Insights برای تحلیل و بهبود سرعت بارگذاری صفحات.
8. بهینهسازی محتوا: ایجاد محتوای با کیفیت و منظم، استفاده از عناوین زیرمجموعه، پاراگرافبندی مناسبسریع تر به سراغ چک لیست سئو سایت وردپرس بریم.
حتما تمام موارد را رعایت کنید تا جادوی قرار گرفتن در نتایج برتر را ببینید.
Comments
Post a Comment